LifestyleMagazinesWonen

De 5 meest interessante autoboeken

Heb jij een voorliefde voor auto’s, wil je graag je kennis bijspijkeren over deze voertuigen en houd jij van lezen? Voeg deze twee hobby’s samen en ga autoboeken lezen! Er is een groot aanbod op de markt wat betreft autoboeken, maar hieronder zetten wij de meest interessante autoboeken voor je op een rij. Zo kun jij nóg meer genieten van deze voertuigen. Misschien word je zelfs wel geïnspireerd om ook zo’n auto te kopen of te leasen door middel van financial lease.

1 Zo bouw je een auto – Adrian Newey

Je wist waarschijnlijk wel dat Adrian Newey de ontwerper is van de auto van Max Verstappen, maar wellicht was het je nog niet bekend dat hij ook een boek heeft geschreven. Newey is ook een van de grootste kampioenen van de Formule 1: hij heeft meegeholpen aan meer dan 150 grand prix-winsten en tien constructeurskampioenschappen. Je leest zijn biografie en succesverhalen allemaal terug in zijn boek ‘Zo bouw je een auto’. 

2 The Camper Van Bible – Martin Dorey

Heb je ooit wel eens een droom gehad dat je een camper wilde opknappen? Dankzij het boek ‘The Camper Van Bible’ wordt jouw droom misschien wel werkelijkheid. De schrijver van dit boek, Martin Dorey, vertelt jou alles over het ombouwen van een bus. Wanneer je toch liever gaat voor een bus die je niet hoeft op te knappen, kun je overwegen om voor de Renault Trafic lease-deals te gaan.

3 Grease Junkie – Edd China

Je kent het programma ‘Wheelerdealers’ vast wel. De humoristische Edd China heeft naast een programma ook een boek gemaakt, genaamd ‘Grease Junkie’. China neemt jou mee in de verhalen achter Wheelerdealers, zijn gekke auto-avonturen en je krijgt een kijkje in zijn fantasiewereld. Een heerlijk boek om achter weg te kruipen.

4 The A-Z of Cars – Martin Buckley

Zoals de naam al doet vermoeden, gaat dit boek van Martin Buckley over de meest snelle auto’s, de perfecte gezinswagens en de meest handige bestelbusjes. Je vindt in dit boek uitgebreid alle technische snufjes terug mét prachtige foto’s. Als je dus nog twijfelt over de aanschaf of lease van een Renault Master, word je dankzij dit boek veel informatie rijker. Een Renault Master lease je al vanaf 145 euro per maand. 

5 Top Gear 500 – Matt Master

Top Gear ken je natuurlijk wel van de televisie en hun magazines. Ook in dit boek, Top Gear 500, laten ze de vetste, snelste en meest kwalitatieve auto’s zien vanuit de hele wereld. Dit boek is geschreven door Matt Master, die tevens ook wegtester is. 

You may also like

Comments are closed.

More in Lifestyle