Nu technologie in steeds meer facetten van onze samenleving zijn weg begint te vinden, kunnen ook huishoudelijke apparaten niet meer achterblijven. Van slimme wasmachines en drogers die met elkaar kunnen communiceren via wifi, tot een slimme koelkast met touchscreen bedieningspaneel. Niets is te gek en sommige mensen worden er heel blij van. Dat Nespresso een innovatief en luxe merk is wist je misschien al. In deze blog maak je kennis met hun meest exclusieve koffiezetapparaat, de O by Nespresso.

Wat maakt de O by Nespresso zo exclusief?

Ten eerste gaat het hier om een Limited Edition, dat betekent dat er maar een paar van zijn ontworpen en het apparaat niet lang verkrijgbaar zal zijn. Experts zeggen dat er slechts 1000 exemplaren van de O by Nespresso in omloop zijn. Verder is dit slimme koffiezetapparaat ook niet in hun winkels of online webshop te verkrijgen. Alleen een aantal journalisten en zeer loyale klanten van het merk krijgen er één thuisbezorgd, om het apparaat eens te testen. Nespresso wil hiermee aanduiden dat speciale ervaringen en smaken tot stand komen door exclusieve machine-eigenschappen die de O by Nespresso bezit.

Hoe ziet het design eruit en wat doet de machine precies?

De O by Nespresso is compact, wit en lijkt bijna op iets buitenaards. Je kunt nergens een knopje terugvinden want je bedient hem met een ingebouwd touchscreen. Er wordt ook een app meegeleverd, waar jij al jouw smaakvoorkeuren in kunt aangeven. Wanneer je zin hebt in een koffie, leg je de cup op het apparaat. De O by Nespresso herkent de koffie en vraagt je direct hoe je deze wil drinken. Je kan kiezen uit veel verschillende opties, van de exacte temperatuur tot sterkte en hoeveel druk er gezet moet worden tijdens het zetten van de koffie. Doordat het een slimme machine is, onthoud hij jouw voorkeuren, zodat je de koffie de volgende keer precies zo krijgt.

You may also like

Leave a reply

More in Lifestyle