De sterrenstatus was nog maar net uitgevonden toen Wim Kan één van de grootste artiesten van het land was. Dat betekent dat hij nog behoorlijk wat ruimte had in zijn leven om de nodige zaken anders aan te pakken op een eigen manier. Tegenwoordig is dat wel anders. Je weet nu alles van jouw favoriete sterren. In dat opzicht is het dus ook wel aantrekkelijk om eens te bekijken hoe dat zat in de tijd van Kan. Ook hij deed namelijk lang niet alles alleen. Hij had de nodige assistentie van mensen die hem altijd steunden.

Hulp van een bevriende assistent

Een deel van het succes van Wim Kan is toe te schrijven aan de hulp van een assistent die vooral ook een vriend was. Het gaat dan over Frans Ruhl. Doordat het duo Ruhl & Kan op deze manier samenwerkte, was het mogelijk om er zoveel uit te halen. Zelfs tientallen jaren geleden was dit al nodig om de successen te bereiken die door hen bereikt werden. Dit is dan ook nog altijd interessant om terug te zien en te lezen in de vele naslagwerken die sindsdien verschenen zijn. Zo krijg je pas echt inzicht in alles.

Meer dan een hulp

Zoals gezegd was de band dermate sterk dat gesproken kan worden van meer dan alleen een assistent of een hulp. De levens van Wim Kan en de familie Ruhl zijn meer met elkaar verweven. Op die manier is het dus ook zo dat er op allerlei manieren verbanden te zien zijn. Zo speelde de familie bijvoorbeeld ook een belangrijke rol in de ontwikkeling van zijn carrière. Waarbij iedereen daar dan ook profijt van kon hebben. Het netwerk was bijvoorbeeld van grote waarde voor al dit soort zaken. Dat is wat ook tegenwoordig nog een grote rol speelt.

Meer dan alleen maar planning

Ook na het overlijden van Wim Kan bleef deze band bestaan. Op die manier is het dus ook zo dat je na lange tijd nog altijd je carrière kunt voortzetten. Dat is ook de reden waarom na al die vele jaren Wim Kan nog altijd bekend is. Dit is mede ook te danken doordat de nabestaanden die altijd bij zijn loopbaan betrokken zijn geweest, dit in leven hebben gehouden. Ook daar kan je dus van leren. Dat is ook wat je nog altijd van waarde kan blijven. Leer hier dus ook van als je wilt slagen.

Ook voor allerlei andere artiesten

De kennis die je hieruit kan opdien, is ook van waarde voor allerlei andere soorten artiesten zijn. Op die manier is het dus ook aantrekkelijk om de loopbaan van dit soort artiesten te blijven volgen. Daar kan je dan zelf ook van alles van leren voor je eigen leven. Zelfs wanneer je geen artiest bent is dat interessant. De lessen die je leert van bekende mensen, zijn altijd van goede waarde om zelf alles uit je mogelijkheden te halen. Dat is ook precies wat de reden is om je in mensen te verdiepen om van te leren.

You may also like

Comments are closed.

More in Lifestyle